Rólunk

Járdán Tamás

Járdán Tamás stratégiai tanácsadó, felsővezetői és teljesítménycoach. Programtervező matematikus diplomáját a Debreceni Egyetemen, MBA-diplomáját pedig a Buckinghamshire-i Új Egyetemen szerezte.

2005-ben kezdett el coachként dolgozni, a projekt- és programmenedzsmenthez kapcsolódó coaching területén. Magyarországon az elsők között lett minősített mesterszintű coach (MCC Master Certified Coach). Üzleti tapasztalatokra is szert tett komplex informatikai projektek vezetése és cégmenedzsment területén.

Legfőbb szakmai célkitűzései között szerepel, hogy ügyfeleit: vállalatvezetőket, vezetői csapatokat, világversenyekre készülő sportolókat, magukat elveszettnek érző embereket, jelentős változás előtt állókat és életkori krízissel vagy egyéb démonokkal viaskodókat rendkívüli teljesítmény felé segítse. Több mint negyvenéves küzdősportolói tapasztalatát is felhasználva szereti aktivizálni ügyfeleit, és imádja, ha a coachingülésen ott van egy flipchart néhány filccel.

Elkötelezett buddhista gyakorló. VI. danos dzsúdómester; többszörös magyar bajnok és Európa-bajnoki bronzérmes dzsúdó formagyakorlatban. Jelenleg Budapesten él feleségével, két lánya már felnőtt.

Pataki Anna

Pataki Anna üzletviteli tanácsadással és coachinggal foglalkozik, valamint kommunikációs és vezetőfejlesztési tréningeket tart. A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát. Dolgozott az egyik legnagyobb nemzetközi tanácsadó cégnél, nemzetközi telekommunikációs vállalatnál és egy hazai startupban is, mielőtt a sokszínű tevékenységi kört lehetővé tevő szabadúszó működési formát választotta. 2017-ben szerzett projektmenedzser minősítést. Coachként lelkesen dolgozik forprofit és nonprofit területen is, abban támogatva ügyfeleit, hogy megtalálják kérdéseikre a saját válaszaikat.

Elkötelezett az Erőszakmentes kommunikáció mindennapi gyakorlása és népszerűsítése iránt. Rajong az irodalomért, és lételeme a sport: futott maratont, ejtőernyőzött, küzdősportol és kettlebellezik. Férjével és két gyermekükkel Budapesten él.

A coaching by drawing™ módszer

Hogyan indíts el változást egy rajzzal?

Hozzuk ki a legtöbbet a coachingból a rajzolás segítségével!
Egy praktikus könyv 33 rajzos eszközzel, melyek segítségével hatékonyabban indíthatunk el mélyrehatóbb változást coachingjellegű beszélgetések során.

Puha kötés, 376 oldal

5 990 Ft

Original price was: 6500 Ft.Current price is: 5990 Ft.Megveszem

Original price was: 6500 Ft.Current price is: 5990 Ft.Megveszem